Dilluns, 27 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els Monjos i Olèrdola entre els ajuntaments destacats amb el segell InfoParticipa 2018

El reconeixement el fa el Laboratori de Periodisme i Comunicació per la Ciutadania Plural de la Universitat Autònoma de Barcelona, i eren els Segells InfoParticipa de l’edició 2018.

Es tracta d’una avaluació de 52 indicadors relacionats amb la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, que valoren les bones pràctiques en base a l’anàlisi de les webs municipals i dels ens públics.

En aquesta edició, els ajuntaments de Santa Margarida i els Monjos i d’Olèrdola es troben entre els més ben puntuats. Els primer amb un 94% de compliments dels indicadors de transparència avaluats; i el segon amb un 87%.

Hi ha altres quatre municipis de l’Alt Penedès que se situen entre el 50 i el 63% de compliment. Son Sant Sadurní, Subirats, Vilobí i Vilafranca. La resta d’ajuntaments de l’Alt Penedès, 21 de 27 municipis, no arriba a l’aprovat.

InfoParticipa avalua la informació de les webs municipals en cinc àmbits: quins són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics, com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès també es troba entre les 110 administracions locals, comarcals i provincials de Catalunya que han rebut el Segell.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: