Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El vilafranquí, Oriol Bertran, ha estat escollit nou Secretari d’Organització de la JNC

El vilafranquí, Oriol Bertran, ha estat escollit nou Secretari d’Organització de la JNC

Aquest cap de setmana, la Joventut Nacionalista de Catalunya ha celebrat el XX congrés de l’organització a Reus, on ha escollit l’executiva nacional pels propers dos anys.

La JNC fins ara liderada pel diputat al Congrés, Sergi Miquel, serà dirigida per la torderenca Judith Toronjo, la qual va ser escollida nova secretaria general amb el suport del 91% de la militància. El fins ara coordinador de la joventut nacionalista a la Vegueria Penedès, Oriol Bertran, ha estat escollit pel 96% de la militància per ocupar la Secretaria d’Organització. Anteriorment ha estat cap comarcal a l’Alt Penedès i durant aquesta legislatura ha sigut el representat del PDeCat a la Comissió de Transport Públic de l’Ajuntament de Vilafranca. Bertran, vilafranquí de 24 anys, és graduat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Barcelona, té un màster en Direcció de Marketing per l’escola de negocis ESIC i professionalment treballa al departament de marketing d’una multinacional del sector de gran consum.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: