Dissabte, 18 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El rei Carnestoltes ha instaurat el seu regnat de disbauxa a Vilafranca

Aquest dijous Gras el rei Carnestoltes setzè i primer de Vilafranca ha arribat a la vila per instaurar el seu regnat de disbauxa durant els dies de Carnaval.

El Carnestoltes va arribar a la plaça de la Sardana acompanyat per la seva extensa cort de personatges estrafolaris i amb algunes novetats com una olla, una bota de vi i un llit on els més petits podien pujar per fer una part del recorregut acompanyant la comitiva.
El rei Carnestoltes tenia moltes ganes de tornar a Vilafranca.

El rei i la seva cort van fer un recorregut per diversos carrers del centre, des de Sant Julià i fins a la plaça de la Vila acompanyats per la McKensys Clan Band i una bona pila de famílies, amb molts nens i nenes disfressats.

Un cop arribats a la plaça de la Vila, el rei i part de la seva comitiva va pujar al balcó de l’Ajuntament per anunciar als vilatans i vilatanes que el seu regnat torna un cop més per instaurar la disbauxa i l’excés fins que aguanti el cos. També va recordar que aquest any hi ha eleccions municipals.

El rei i la concubina van exposar davant la gent que es congregava a la plaça el seu propi «programa electoral» tot recordant totes les activitats que hi ha previstes aquests dies. Després van cloure la seva intervenció amb el lema d’aquest any: ‘La monarquia no es vota!’.

En acabar la intervenció del rei es va desplegar el domàs del Carnaval al balcó de l’ajuntament i hi va haver un castell de focs. Tot seguit, amb les professores de l’escola de dansa Assumpta Trens duent la batuta, va tenir lloc una flashmob a la plaça de la Vila. L’arribada va concloure amb la botifarrada popular i a la nit va tenir lloc una nova edició del Curtnaval.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: