Dilluns, 3 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup de Mestres demana als partits que incloguin més polítiques educatives

El Grup de Mestres de l’Alt Penedès demana als partits polítics que incloguin en les seves prioritats més polítiques educatives.

La junta del Grup de Mestres de l’Alt Penedès ha tramès una carta a les candidatures municipals que participaran a les eleccions del 26 de maig a Vilafranca i també a les seus del partits d’àmbit comarcal.

El moviment de renovació pedagògica s’adreça als polítics conscient que ja s’inclouen propostes pel que fa al món educatiu dins dels programes electorals. Però volen exposar una realitat que queda amagada com és l’aprenentatge del català de les persones immigrades i que des viuen a casa nostra.

Alguns dels membres del Grup de Mestres participen de voluntaris en entitats que ofereixen cursos, com Càritas i Creu Roja i han constatat que hi ha molta necessitat d’alfabetització d’adults i que s’hi destinen pocs recursos. A diferents municipis de la comarca hi ha llista d’espera de persones que voldrien aprendre català.

Per aquest motiu proposen incloure als programes de govern municipal que qualsevol ciutadà que desconegui la llengua catalana i vulgui aprendre-la pugi fer-ho. També demanen potenciar tallers de català per famílies en els municipis on ja es fan i crear tallers de català per famílies a les llars municipals d’infants.

Carta del Grup de Mestres a les federacions comarcals i candidatures

Carta del Grup de Mestres als grups municipals de Vilafranca

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: