Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El concurs lingüístic Pica Lletres torna a Penedès TV

Durant el passat mes de novembre alumnes de 3er d’ESO del Penedès van ser els protagonistes de les gravacions del Pica Lletres 2018-2019.

Mesos després de l’enregistrament del Pica Lletres, a l’Estació Enològica de Vilafranca, comencen les emissions d’aquest concurs adreçat als alumnes d’escoles i instituts de Vilafranca, Sant Sadurní, Sant Martí Sarroca, Gelida, Els Monjos i L’Arboç. Aquest any han estat 20 els grups participants dels 10 centres penedesencs que han format part de l’edició.

Cada programa enfrontarà dos equips i els 4 que obtinguin la major puntuació passaran a les semifinals i, amb una mica de sort, a la final del Pica Lletres del Penedès. Aquest fet permetrà al grup guanyador representar el nostre territori a la Gran Final, que es disputa a nivell de tot Catalunya.

El primer programa s’emet aquest divendres 22 de març, amb la participació del grup A de l’Escola Sant Josep i de l’Institut Milà i Fontanals, també grup A. Els horaris d’emissió del programa seran sempre els divendres a les 17:30 i a les 21:30 i els dissabtes a les 09:30 del matí i a dos quarts de dues del migdia.

Caldrà esperar fins el 31 de maig per saber quins grups seran els participants a les semifinals d’aquesta edició del Pica Lletres.

Podeu trobar el calendari d’emissions clicant el següent enllaç, que us derivarà a la pàgina del programa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: