Dijous, 22 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Celler Eudald Massana Noya ha estat guardonat amb el prestigiós Premi Alimara CAT

Enguany se celebrava la trenta-cinquena edició dels Premis Alimara CETT Barcelona.

El CETT és el campus internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona i els seus premis s’han convertit en un referent en l’escenari del turisme, tant nacional com internacional. El lliurament dels guardons tenia lloc dijous passat coincidint amb la Fira B-Travel a Barcelona.

Els Premis Alimara CETT Barcelona pretenen guardonar les campanyes, accions i estratègies que, dins de la promoció global de les organitzacions, tinguin com a eixos principals la innovació en la comunicació, la comercialització, la sostenibilitat i la responsabilitat, i els productes i serveis en l’àmbit turístic, hoteler i gastronòmic.

El celler Eudald Massana Noya va ser guardonat en aquest marc pel seu esforç constant en la comunicació clara expressada en català i per fer un bon ús d’aquesta llengua, per la seva web que inclou tres idiomes i expressada principalment en català. El projecte “Celler Eudald Massana Noya. Turisme sostenible, Ecologia i Biodinàmica en l’Enoturisme”, es va iniciar fa anys per oferir als clients propostes de qualitat, i des dels inicis va ser certificat amb el distintiu Biosphere, una certificació europea per les empreses que aposten pel desenvolupament turístic sostenible, responsable i de qualitat.

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: