Dijous, 12 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Celler Eudald Massana Noya ha estat guardonat amb el prestigiós Premi Alimara CAT

Enguany se celebrava la trenta-cinquena edició dels Premis Alimara CETT Barcelona.

El CETT és el campus internacional de formació i transferència de coneixement en turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona i els seus premis s’han convertit en un referent en l’escenari del turisme, tant nacional com internacional. El lliurament dels guardons tenia lloc dijous passat coincidint amb la Fira B-Travel a Barcelona.

Els Premis Alimara CETT Barcelona pretenen guardonar les campanyes, accions i estratègies que, dins de la promoció global de les organitzacions, tinguin com a eixos principals la innovació en la comunicació, la comercialització, la sostenibilitat i la responsabilitat, i els productes i serveis en l’àmbit turístic, hoteler i gastronòmic.

El celler Eudald Massana Noya va ser guardonat en aquest marc pel seu esforç constant en la comunicació clara expressada en català i per fer un bon ús d’aquesta llengua, per la seva web que inclou tres idiomes i expressada principalment en català. El projecte “Celler Eudald Massana Noya. Turisme sostenible, Ecologia i Biodinàmica en l’Enoturisme”, es va iniciar fa anys per oferir als clients propostes de qualitat, i des dels inicis va ser certificat amb el distintiu Biosphere, una certificació europea per les empreses que aposten pel desenvolupament turístic sostenible, responsable i de qualitat.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Pica lletres
Concurs per millorar l'ús del català, amb Clàudia Climent
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: