Dissabte, 19 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El 53è Concurs Tastavins DO Penedès comptarà amb un panell de tastadors 100% professional

El 53è Concurs Tastavins DO Penedès comptarà amb un panell de tastadors 100% professional

L’Acadèmia Tastavins Penedès ha obert les inscripcions a la 53a edició del Concurs Tastavins DO Penedès.

La nova junta, que va agafar el relleu el passat octubre, ha anunciat diverses novetats. Una de les més destacades és el panell de tastadors que estarà format 100% per professionals del sector entre sommeliers, enòlegs i periodistes especialitzats, la majoria d’ells provinents de fora del Penedès.

Entre els tastadors hi ha periodistes especialitzats com Josep Sucarrats, Ruth Troyano o Ramón Francàs, Nassos d’Or com Jofre Tarrida o Jordi Raventós, sommeliers com David Martínez, Xavi Roig o Pep Torres, i altres noms de reconegut prestigi al sector com Carles Xuriguera, Eva Vicens o Jordi Alcover i els recents guanyadors del concurs de Vilaviniteca, Joan Munné i Àlex Peris.

Per tal de donar més marge als cellers que vulguin participar en l’edició 2019 del Concurs Tastavins DO Penedès, s’ha posposat l’entrega de premis de l’abril al maig. Enguany tindrà lloc el 17 de maig, coincidint amb la celebració de les Fires de Maig de Vilafranca, a l’Auditori Municipal.

Tots aquells cellers que vulguin participar al concurs, hauran de realitzar la inscripció i l’entrega de mostres abans del 12 d’abril. El jurat atorgarà com a màxim 5 premis per cadascuna de les 7 categories -vins blancs, vins blancs de criança, vins rosats, vins negres, vins negres de criança i vins monovarietals de xarel·lo: 1 medalla d’or, 1 medalla d’argent i 3 medalles de bronze segons la puntuació obtinguda.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
La dansa catalana
el món de la sardana

Penedès Televisió

01:30
Fet al país
L'economia de Catalunya des dels diferents sectors
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: