Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge se celebrarà a Vilafranca la festa dels Tres Tombs que es va haver d’ajornar el gener

Els Tres Tombs havien de celebrar el 20 de gener els 30 anys de la recuperació a Vilafranca per part de l’Associació Amants dels Cavalls Sant Antoni Penedès, però el mal temps va obligar a ajornar-los

Una festa que aquest diumenge vinent manté el seu format habitual, amb l’inici a partir de les 10 del matí amb la concentració de cavalls i carruatges a la zona esportiva i l’esmorzar del carreter. A 3/4 d’1 del migdia se sortirà per l’Avinguda de Catalunya cap al carrer de Sant Pere per arribar al punt de la 1 davant l’església de Sant Francesc, on es fa la benedicció dels animals. La comitiva seguirà després amb el recorregut dels darrers anys passant per la Rambla de Sant Francesc i enfilant cap a la Girada per iniciar els tres tombs a la rambla. Aniran acompanyats de la Banda de la Verge de la Misericòrdia, com els darrers dos anys.

Des de l’Associació Amants dels Cavalls Sant Antoni Penedès, Dídac Martí explica que esperen més o menys la participació que hi havia prevista el passat 20 de gener.

Martí comenta que l’associació vol seguir treballant intensament per oferir aquesta festa tradicional a Vilafranca.

Durant els Tres Tombs es podrà comprar el tradicional tortell de Sant Antoni.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: