Dissabte, 23 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Diada de la Colla Jove sense assolir cap castell

Diumenge passat, la Colla Jove de Vilafranca va començar la temporada 2019 amb una sortida a Calafell, on actuava al costat dels Nens del Vendrell.

La diada va començar amb un pilar de 4 de la colla vilafranquina i un pilar de 4 caminant per part de la colla vendrellenca. A partir d’aquí, la diada es va torçar per a la Jove degut a la manca de confiança de la canalla, que no va travessar cap dels 3 castells que es van portar a plaça. Així, la Jove va fer dos intents desmuntats de 3 de 6 i un de 4 de 6, tots els castells parats i amb bones mides però no coronats. Van tancar amb un pilar de 4 final i un pilar de 4 de dol.
Durant el que queda del mes de març, els assajos de la Jove tindran lloc a Vilobí i a Santa Fe. Així, els dimecres s’assajarà a la Sala d’Actes del Centre Cívic de Vilobí i els divendres al local del Centre Cultural i Recreatiu de Santa Fe, sempre en horari de 8 a 10 del vespre. La Jove convida als joves i grans a tastar els castells en aquests assajos pels pobles penedesencs.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

Penedès Televisió

23:30
Cuines del món
Daiana Tort Payan - canoes de plàtan amb carn
23:45
Solidària - monogràfic
Amics de Puerto Cabezas

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: