Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diada de la Colla Jove sense assolir cap castell

Diumenge passat, la Colla Jove de Vilafranca va començar la temporada 2019 amb una sortida a Calafell, on actuava al costat dels Nens del Vendrell.

La diada va començar amb un pilar de 4 de la colla vilafranquina i un pilar de 4 caminant per part de la colla vendrellenca. A partir d’aquí, la diada es va torçar per a la Jove degut a la manca de confiança de la canalla, que no va travessar cap dels 3 castells que es van portar a plaça. Així, la Jove va fer dos intents desmuntats de 3 de 6 i un de 4 de 6, tots els castells parats i amb bones mides però no coronats. Van tancar amb un pilar de 4 final i un pilar de 4 de dol.
Durant el que queda del mes de març, els assajos de la Jove tindran lloc a Vilobí i a Santa Fe. Així, els dimecres s’assajarà a la Sala d’Actes del Centre Cívic de Vilobí i els divendres al local del Centre Cultural i Recreatiu de Santa Fe, sempre en horari de 8 a 10 del vespre. La Jove convida als joves i grans a tastar els castells en aquests assajos pels pobles penedesencs.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: