Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Detingut un camioner amb una taxa d’alcoholèmia que superava 16 vegades la permesa

Detingut un camioner amb una taxa d’alcoholèmia que superava 16 vegades la permesa

El conductor va ser detingut entre Sant Sadurní d’Anoia i Gelida després de conduir de forma erràtica per l’autopista.

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts a la tarda un home de 30 anys, de nacionalitat equatoriana i veí de Vera (Almeria), com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, conduir sota els efectes de l’alcohol i per negar-se a fer les proves d’alcoholèmia.

Els mossos van rebre diverses trucades de conductors que manifestaven que un camió articulat circulava per l’autopista AP-7, a l’altura de Torredembarra, fent ziga-zagues. Una patrulla de trànsit es va adreçar al lloc per poder interceptar el camió. Així, a l’altura de Vilafranca, els agents van observar al camió circulant pel carril dret fent maniobres erràtiques i envaint el carril central. El camioner va estar a punt de provocar un accident múltiple a l’autopista però un mosso va aconseguir evitar-ho pujant a la cabina i redirigint el camió fins a un lloc segur per estacionar el vehicle.

Finalment, els mossos van poder aturar el vehicle a la sortida de Sant Sadurní – Gelida. Davant dels clars símptomes que el camioner anava sota els efectes de l’alcohol i després de negar-s’hi, els mossos li van fer bufar a l’etilòmetre amb un resultat de 2,46 mg/l. Això representa més de 16 vegades la taxa permesa per a conductors professionals que està situada en 0,15 mg/l.

El detingut, que tenia antecedents policials, passarà durant les properes hores a disposició judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: