Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO planteja una vaga indefinida a Codorniu des del 8 d’abril

Aquesta setmana han començat mobilitzacions.

En un comunicat el sindicat CCOO explica que davant el posicionament immobilista de la direcció de Codorniu en relació a la negociació de l’ERO, ha plantejat en assemblea de delegats un calendari d’intenses mobilitzacions, que conclouran amb la convocatòria de vaga indefinida a partir del proper dia 8 d’abril.
Durant el matí d’aquest dimarts, i a causa de la poca predisposició mostrada per la direcció de Codorniu per abordar una negociació que permeti avançar en la consecució d’un acord en el marc de la negociació de l’ERO, es va celebrar una assemblea de delegats i delegades on va ser aprovat per unanimitat el calendari de mobilitzacions presentat per CCOO, que es duran a terme amb l’objectiu de desbloquejar la negociació.
En aquestes mobilitzacions es contempla la convocatòria d’una jornada de vaga per dimecres que ve, dia 3 d’abril, així com la convocatòria de vaga indefinida a partir del proper dia 8 d’abril.
Les principals reivindicacions de CCOO són, d’una banda, la negociació amb caràcter urgent de les mesures plantejades a l’ERO presentat per la direcció de l’empresa, amb la finalitat de concloure el període de consultes amb un acord on s’esmorteeixi l’impacte traumàtic de les extincions de contractes plantejades, i d’altra banda la consecució d’un pla industrial que garanteixi la viabilitat de l’empresa, per la qual cosa exigim la creació d’una comissió de treball formada per la representació dels treballadors i la direcció que permeti abordar l’elaboració d’aquest pla industrial amb garanties de futur per a la companyia i la seva plantilla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: