Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest matí hi ha un servei alternatiu per carretera entre Vilafranca i Els Monjos

Des de les 9.15 hores, i degut a l’avaria d’un tren de mercaderies de l’operadora privada Continental Rail entre les estacions de Vilafranca i Els Monjos, es troba interrompuda la circulació de tren

Es troba interrompuda la circulació de trens de la línia R4 de Rodalies de Catalunya entre aquestes dues estacions.
Davant la falta de diligència de l’operador privat en la gestió de la incidència, per tal de garantir la circulació entre les estacions de Vilafranca i El Monjos, Renfe està gestionant un servei alternatiu per carretera. Derivat d’aquesta incidència, els trens de la resta de la línia R4 registren retards de 30 minuts de mitjana.
Renfe està informant d’aquesta incidència a través de megafonia de trens i estacions, servei Transmet, al telèfon d’informació 900 41 00 41 així com al web rodalidesdecatalunya.cat i al perfil de Twitter @rodalies

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: