Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Anna Gual presenta ‘Altres semideus’ a L’Odissea

‘Altres semideus’ és el poemari que tanca la trilogia ‘Arrel Trinitat’, iniciada amb ‘Molsa’ i continuada amb ‘El tubercle’.

La poeta vilafranquina Anna Gual ha presentat aquest dijous al vespre el seu nou llibre a la llibreria L’Odissea.

A ‘Altres semideus’, l’autora explora els conceptes inabastables de la vida i la mort des d’una perspectiva metafísica, enlairant les reflexions per mirar de trobar el sentit a través d’allò que ens envolta i que sovint passa inadvertit.

La trilogia que tanca ‘Altres semideus’ és una investigació que, com explica l’autora, «defensa la importància de les coses minúscules que passen inadvertides al nostre voltant».Gual converteix els elements més petits en divinitats per «elaborar una panoràmica que va d’allò més terrenal a allà més celestial i parlar de la vida, la mort i les pulsions més primàries».

A Vilafranca, Gual va presentar el seu llibre acompanyada per la crítica literària Anna Tomàs i l’editora Ester Andorrà.

‘Altres semideus’ ha estat publicat per LaBreu Edicions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: