Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

48 persones participen en la segona edició del programa ‘Ubicat’ del Consell Comarcal

En el marc d’aquest programa, es duen a terme accions d’orientació, acompanyament i suport ocupacional, adreçades a persones desocupades o inactives i a persones que volen millorar la seva ocupació.

Les 48 persones de la comarca que participen en la segona edició del ‘Ubicat’ són majoritàriament persones amb especials dificultats d’inserció laboral. Es tracta d’aturats de llarga durada, persones amb baixa qualificació professional, majors de 45 anys, certificat de discapacitat, o persones nouvingudes en situació de desavantatge laboral.
L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal organitza accions individuals i grupals, adaptades a les necessitats dels participants al programa. Cada persona compte amb l’assessorament d’un professional, amb l’objectiu que assoleixi un coneixement i pugui desenvolupar les seves potencialitats i competències. La finalitat és aconseguir una integració personal, educativa, social i, especialment la inserció laboral.
Un altre aspecte important del programa són les actuacions de coneixement de l’entorn productiu, l’apropament a les empreses i la prospecció laboral, amb l’objectiu que les persones coneguin el mercat laboral, i les empreses puguin sol·licitar perfils professionals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: