Dilluns, 27 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

450 persones participen al Sopar de les Dones de Santa Margarida i els Monjos

Enguany el sopar s’ha celebrat en la recentment estrenada Pista Poliesportiva.

Des de fa uns anys, Santa Margarida i els Monjos organitza un sopar per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Aquest va tenir lloc divendres passat a la nova Pista Poliesportiva de l’Avinguda Catalunya i va aplegar 450 dones, superant en nombre qualsevol altra edició passada.

Aquest sopar es va començar a organitzar per part de l’entitat Dona al Dia al 2010 i 2 anys després el ball de diables Espantu es van oferir com a col·laboradors fent un servei de càtering. Aquest dia només els homes de la colla es posen el davantal, segons explica un dels seus membres, Jaume Mata.

L’acte va començar fa uns anys amb únicament 50 participants i ha anat evolucionant. Ho explicava l’Assumpció Mateu que fa 11 anys que no es perd el sopar de les dones.

Aquest any el sopar es feia a la Pista Poliesportiva després dels treballs d’ampliació que s’han fet durant el darrer anys. És per això que en aquesta edició cap dona s’ha quedat sense poder assistir a l’acte, com havia passat anys anteriors per falta d’espai. Els 450 tiquets es van exhaurir en 4 dies, per la qual cosa el balanç que es fa des de l’organització és molt positiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: