Dimarts, 1 de Desembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

32 artistes del Penedès participen en l’exposició “LlibertArt” en favor dels presos i exiliats

Un total de 32 artistes del Penedès participaran en l’exposició LlibertArt que tindrà lloc al Fòrum Berger Balaguer entre aquest proper divendres i fins el 21 d’abril.

L’objectiu d’aquesta exposició, que es farà per primer cop al Penedès, és recaptar diners per a la caixa de solidaritat a favor dels presos i exiliats polítics catalans.
La mostra estarà formada per obres, de temàtica lliure, provinents de les donacions d’artistes de Vilafranca, Subirats, Sant Sadurní, Mediona, Vilanova, Sant Quintí, Llorenç del Penedès, Cubelles i el Vendrell. Hi haurà un total de 18 pintures, dues il·lustracions, un gravat, sis fotografies, un dibuix, tres escultures i un repujat en aram, que es vendran a preus que oscil·laran entre els 50 i els 500€.
Els organitzadors de l’exposició, Òmnium Cultural de l’Alt Penedès i la Marxa de Torxes, volen obrir així el món de l’art i la cultura a un nou format solidari amb els presos i exiliats catalans, i no descarten exportar el model a altres indrets dels Països Catalans al llarg d’aquest mateix any.
El president d’Òmnium a l’Alt Penedès, Jordi Parellada, ha expressat la seva sorpresa i satisfacció per l’elevat grau d’implicació del sector cultural en la defensa dels drets civils a Catalunya i per la bona resposta dels artistes de l’Alt Penedès en aquesta convocatòria.
Parellada confia que l’exposició serà un èxit i que, a partir d’aquí, amb tota seguretat en sorgiran rèpliques arreu del territori català com una eina més per mantenir viva la lluita dels presos i exiliats polítics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: