Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una reflexió descarnada sobre la violència de gènere omple Cal Bolet

Agnés Mateus i Quim Tarrida han presentat a Cal Bolet ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’, la seva reflexió descarnada sobre la violència de gènere.

Divendres arribava a l’escenari del teatre municipal Cal Bolet amb les entrades exhaurides la proposta d’Agnés Mateus i Quim Tarrida ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’. L’obra és una reflexió descarnada sobre la violència de gènere i la passivitat social que l’envolta. Un espectacle de denúncia per començar a dir les coses pel seu nom i per vèncer la por: contra els tabús contemporanis i la hipocresia.

Amb ‘Hostiando a M’, un projecte anterior de Mateus i Tarrida, es van unir els seus universos creatius. Ella és una performer entrenada en la singularitat teatral de Roger Bernat, Juan Navarro, Rodrigo García i Simona Levi. Ell, un artista multidisciplinari vinculat al còmic, l’art conceptual i la música. ‘Rebota, rebota y en tu cara explota’ és la confirmació del seu projecte. Un espectacle necessari que mira de cara el flagell social de la violència contra les dones a través de la poesia, la ironia i la denúncia directa per enfrontar el públic amb realitats incòmodes, algunes dolorosament evidents i altres vergonyosament integrades a la normalitat.

La proposta va rebre el Premi de la Crítica 2017 a Noves Tendències i el Premi Butaca 2018 al Millor espectacle de Noves Aportacions Escèniques.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: