Dilluns, 18 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Tancada a l’IES Alt Foix per la Setmana de lluita a l’educació pública

L’IES Alt Foix ha centralitzat en una tancada les reivindicacions de la Setmana de lluita a l’educació pública a l’Alt Penedès.

L’institut de Sant Martí Sarroca acollia aquest dijous una tancada al centre emmarcada en la Setmana de lluita a l’educació pública. L’activitat s’iniciava a la tarda amb una assemblea per recollir les reivindicacions i elaborar argumentari per al material de difusió.

Els treballadors i treballadores de l’ensenyament públic que estan participant en la mobilització reclamen, entre altres mesures, el restabliment de l’horari lectiu en 23 hores a Primària i 18 hores a Secundària; la reducció de les ràtios amb un màxim de 20 alumnes a Primària i 25 a Secundària; la consolidació del lloc de treball del personal interí; la retirada del Decret de Plantilles; l’increment del personal de suport a la docència o la internalització de tot el personal, com monitores, vetlladores, educadores i serveis.

Roger Espluga és professor de l’IES Alt Foix. Espluga destacava que un dels objectius de la tancada a l’IES Alt Foix era elaborar un relat per a explicar a l’alumnat i les seves famílies com repercutirien les seves reivindicacions laborals en una millora de l’ensenyament públic.

La tancada al centre va continuar amb la xerrada ‘Com fer classes amb perspectiva de gènere’ i un taller per elaborar materials d’agitació i difusió de les reivindicacions.
L’IES Alt Foix va ser el centre de referència de la mobilització a l’Alt Penedès.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

14:30
El taller de l'artista
David Ribas - artista plàstic
14:45
40 hectàrees
Dolors Roca
15:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: