Dilluns, 18 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Subirats acull un dels concerts del Festival BarnaSants.

Per quart any consecutiu Subirats acollirà un dels concerts de la programació del Barnasants , concretament el que el cantautor Joanjo Bosk.

El passat 24 de gener es va presentar a Vilafranca el programa del Barnasants Penedès 2019, que un any més se celebra de forma conjunta als municipis de Subirats, Sant Llorenç, Gelida i enguany també a Vilafranca.
Per quart any consecutiu Subirats acollirà un dels concerts de la programació del Barnasants , concretament el que el cantautor Joanjo Bosk oferirà demà, divendres, a dos quarts de nou del vespre al Centre Agrícola de Sant Pau d’Ordal.

Amb Joanjo Bosk es va inaugurar en el BarnaSants l’any passat, i torna en aquesta edició amb un nou espectacle. Es tracta de cançons de terra i llibertat, on Bosk interpreta clàssics de la cançó universal i del cançoner popular antifeixista. Al crit de “Terra i llibertat”, clam històric dels desposseïts, el cantautor posa veu i sentiment a grans cançons de Léo Ferré, Paco Ibañez, Ovidi Montllor, Victor Jara, Raimon, o Leonard Cohen.
Les entrades es poden adquirir anticipadament a la pagina web de Barnasantstickets.cat o a les oficines de l’Ajuntament de Subirats per un preu de 8 euros. A taquilla tindran un preu de 10 euros.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
10:30
11:00
Vijazz
2018: Ron Carter & Golden Striker Trio

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: