Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’organitza la segona hackató per promoure la reducció de l’ús de plàstics

S’organitza en el marc de l’Ecosistema d’Innovació “Penedès Sostenible i Saludable”.

L’Ajuntament de Vilafranca llença el repte de com promoure la reducció de residus, i concretament el consum de plàstics i organitza una nova hackató. L’objectiu és generar idees i solucions innovadores per reduir-ne el consum. Un repte local amb conseqüències globals. L’esdeveniment serà el dilluns 25 de febrer, de dos quarts de 10 del matí a dos quarts de tres de la tarda, a l’edifici de l’Enològica de Vilafranca.
Aquesta és la segona hackató que organitza l’Ajuntament en el marc de l’Ecosistema d’Innovació per un “Penedès Sostenible i Saludable”. Un programa que fomenta la col·laboració entre diferents agents aplicant noves metodologies de treball, més transversals, innovadores i creatives.
Les hackatons són tallers d’innovació oberta, és “Innovació a través del diàleg”. La idea principal és que no és possible innovar sense la col·laboració de les empreses amb tots els destinataris del seu producte, usuaris o consumidors. Aquestes metodologies ajuden a fer més competitius els serveis que ofereixen les empreses i les administracions del nostre territori i que comparteixen els valors per fer del Penedès un territori més sostenible i saludable.
Aquest taller d’innovació s’adreça a empreses i comerços interessats i implicats en la iniciativa però també ciutadania en tant que destinatària final i consumidora.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: