Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ramon Grau presenta ‘Vali, la valenta’ a la Biblioteca Torras i Bages

El penedesenc Ramon Grau ha presentat la novel·la infantil solidària i educativa ‘Vali, la valenta’ a la Biblioteca Torras i Bages.

‘Vali, la valenta’ és una novel·la infantil solidària i pedagògica i està adreçada a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys. El seu autor, el penedesenc Ramon Grau la va escriure per donar suport a la campanya #paralosvalientes de l’hospital de Sant Joan de Déu, que recull fons per fer realitat el Centre d’Oncologia Infantil més gran d’Europa.

Grau va presentar dissabte al migdia la novel·la a la sala infantil de la Biblioteca Torras i Bages. ‘Vali, la valenta’ narra les aventures i la història de superació de la Vali, una gosseta que és llençada al mar el mateix dia de néixer. Miraculosament aconsegueix sobreviure i des de llavors només pensa en tornar a casa. En el transcurs de la seva aventura, la Vali descobrirà la cara menys agradable dels humans i lluitarà perquè els valors que ens fan persones sempre prevalguin.

Grau explica que aquesta és la seva primera novel·la infantil però que la bona resposta que ha tingut l’ha animat a començar un nou projecte amb el mateix dibuixant de ‘Vali, la Valenta’.

La novel·la va ser publicada per l’editorial El cep i la nansa la primavera passada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: