Dijous, 27 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Procés de participació ciutadana per a decidir els usos del Bosquet de Sant Miquel d’Olèrdola

Dissabte hi ha sessió per explicacar les tres propostes presentades, i fins diumenge els 3 projectes estan exposats a Sant Miquel, Moja, Sant Pere Molanta, Daltmar i Can Trabal.

Fins diumenge 3 de març s’exposen en cinc locals d’Olèrdola els tres projectes que es proposen per a decidir els usos de la zona municipal del Bosquet de Sant Miquel d’Olèrdola. El procés de participació, també inclou una xerrada informativa per a que els veïns puguin escoltar de primera mà a cadascun dels tres equips d’arquitectes exposant el seu projecte. Aquesta sessió s’ha programat al Local Rossend Montané de Sant Miquel d’Olèrdola, aquest dissabte 2 de març, a les 7 de la tarda.

A Sant Miquel d’Olèrdola l’exposició està instal·lada al vestíbul de l’Ajuntament. Es pot veure en horari de 2/4 de 8 del matí a 3 de la tarda, i durant la resta de la jornada queda supeditada a la presència dels agents municipals a l’edifici de l’Ajuntament. A Moja es troba al vestíbul del Local Nou i es pot veure en l’horari d’obertura del bar. A Sant Pere Molanta, es troba al vestíbul del Centre Cívic Gatzara, de 5 de la tarda a 8 del vespre. En aquest mateix horari també resta oberta al local social de Can Trabal; mentre que a Daltmar la mostra està al local de la Zona Esportiva i es pot veure en horari d’obertura del bar.

Xavier Serramià, regidor portaveu del govern municipal, explicava que es tracta de tres projectes molt diferents però les tres inclouen pistes de pàdel. Una és més continuista, una altra preveu reduir el camp de futbol i convertir-lo en camp de futbol 7 i la més trencadora aposta per preveure una piscina i un pavelló poliesportiu.

Tots els veïns del municipi majors de 16 anys podran votar del 4 al 17 de març. Com en la resta de processos de participació convocats per l’Ajuntament, la votació es podrà fer de manera telemàtica accedint a la web municipal i sense necessitat de desplaçar-se. Qui ho desitgi també podrà emetre el seu vot anant a l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: