Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Aragonès ha acompanyat Mònica Hill en el primer acte públic de precampanya electoral d’ERC

Aquest dimarts el teatre Cal Bolet ha acollit la presentació pública de les principals línies de treball del programa electoral d’ERC a Vilafranca.

També junt amb les 10 primeres persones que encapçalaran la llista a les properes eleccions municipals. Mònica Hill va anar presentant un per un els candidats de les seva llista, que pujaven a l’escenari de tres en tres i exposaven alguns dels elements en els que es voldrà incidir per millorar la ciutat en els propers anys i que formaran la base del programa electoral.

Unes línies estratègiques centrades sobretot en l’àmbit social i que comencen per la Vilafranca de les Oportunitats com explicava Mònica Hill abans de l’acte.

El projecte també se centrarà en l’àmbit de reptes globals que fa referència al medi ambient i més concretament a la producció energètica, al canvi en la recollida selectiva, l’estació de tren regionals o la xarxa de carrils bici. Un altre àmbit que es vol treballar és el relatiu a la Vilafranca de les persones i als temes de cultura com el de promoure la ciutat de les arts.

La cap de llista va remarcar que ha arribat el moment de canvi per acabar amb la sociovergència a Vilafranca, amb un equip de gent que suma.

La cap de llista va remarcar que ha arribat el moment de canvi per acabar amb la sociovergència a Vilafranca, amb un equip de gent que suma.
Per la seva banda el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, assenyalava la vàlua dels membres de la llista d’esquerra, que va dir «representent la realitat de la societat vilafranquina».
Pere Aragonès apunta que aquesta primavera serà republicana, en referència a les eleccions generals del 28 d’abril i les municipals del 26 de maig. I destaca les ganes de governar a les principals ciutats catalanes per part d’ERC.
L’acte va començar amb l’entrada a l’escenari dels membres de la llista.
Primer va intervenir la número 3, Gemma Urgell, i la van seguir, el nùmero 9, Josep Oller i el número 7, Juama Torralba. Tot seguit van incorporar-se la número 8 Lisbeth Murga, la número 6 Maria Sardà, i la número 10 Georgiana Ciupag. I finalment la número 5 Montse Espinosa, el número 4 Salvador Campamà, que el mateix dia celebrava el seu 55è aniversari, i el número 2, Pere Sàbat.
Abans d’acabar els parlaments es van obrir les llums del teatre i es va repartir una butlleta entre el públic, no per inscriure’ls per ser militants, però sí per disposar dels seus contactes i poder fer arribar informació de la campanya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: