Dilluns, 18 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Monteagudo parla de ‘Si quieres que te quieran’ en una presentació culinària

El restaurant 20A, al carrer Sant Bernat de Vilafranca, va acollir aquest dijous al vespre la presentació del nou llibre de l’escriptor vilafranquí David Monteagudo.

La presentació, com el llibre, va ser peculiar. A ‘Si quieres que te quieran’, Monteagudo hi presenta 14 receptes explicades com a relats literaris. Per això va optar per explicar l’essència del seu nou llibre mentre cuinava una de les receptes que conté. Concretament, la crema de carbassó.
L’escriptor explicava abans de començar l’acte que volia fer una presentació que s’escapés de la rutina.

‘Si quieres que te quieran’ ha estat publicat per l’editorial Rata Books en castellà i també en català, amb el títol ‘Si vols que t’estimin’. A la presentació van assistir-hi els editors Iolanda Batallé i Francesc Orteu, que van animar Monteagudo a escriure el llibre. Tots dos en van destacar l’autenticitat i la originalitat de la proposta, que barreja l’amor per la cuina i l’amor per la literatura a través de gèneres diversos.

La presentació de ‘Si quieres que te quieran’ va fer que el restaurant 20A s’omplís de gom a gom. Els assistents van poder fer un tast d’algunes de les receptes que surten al llibre un cop acabada la presentació.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

15:30
El reportatge
Tracta'm bé
15:45
Vilafranca opina
Tracta'm bé
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: