Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Monteagudo parla de ‘Si quieres que te quieran’ en una presentació culinària

El restaurant 20A, al carrer Sant Bernat de Vilafranca, va acollir aquest dijous al vespre la presentació del nou llibre de l’escriptor vilafranquí David Monteagudo.

La presentació, com el llibre, va ser peculiar. A ‘Si quieres que te quieran’, Monteagudo hi presenta 14 receptes explicades com a relats literaris. Per això va optar per explicar l’essència del seu nou llibre mentre cuinava una de les receptes que conté. Concretament, la crema de carbassó.
L’escriptor explicava abans de començar l’acte que volia fer una presentació que s’escapés de la rutina.

‘Si quieres que te quieran’ ha estat publicat per l’editorial Rata Books en castellà i també en català, amb el títol ‘Si vols que t’estimin’. A la presentació van assistir-hi els editors Iolanda Batallé i Francesc Orteu, que van animar Monteagudo a escriure el llibre. Tots dos en van destacar l’autenticitat i la originalitat de la proposta, que barreja l’amor per la cuina i l’amor per la literatura a través de gèneres diversos.

La presentació de ‘Si quieres que te quieran’ va fer que el restaurant 20A s’omplís de gom a gom. Els assistents van poder fer un tast d’algunes de les receptes que surten al llibre un cop acabada la presentació.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina
17:00
Mites de la cançó
'Festa Major' - La Trinca i molt més

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: