Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mariona Camats i Eudald Buch han interpretat obres de Bach, Shumann i Brahms al MusicVeu

La cita amb la música clàssica del Festival MusicVeu va ser diumenge al vespre a l’Auditori del Fòrum Berger Balaguer,

Mariona Camats va néixer l’any 1997 a La Garriga i des dels sis anys que toca el violoncel. Actualment estudia al Leopold Mozart Zentrum de la Univesritat d’Ausburg amb el professor Julius Berger. Entre els molts guardons que ha aconseguit, destaca la Beca Internacional de la Fundació Pau Casals obtinguda el 2016. 

Eudald Buch, nascut al mateix any que Camats, s’ha format a l’Escolania de Montserrat, al Conservatori de Vic i també a la Chetam’s School of Music de Manchester. Actualment estudia amb Vladislav Broneski a l’ESMUC i Elisso Virsaladze a Fiesole, a Florència. Ha tocat en diferents festivals d’Europa i en sales d’arreu del territori català.

El Festival MusicVeu canviarà totalment de registre en el seu proper espectacle protagonitzat per l’actriu i humorista Lloll Bertran que es farà el pròxim diumenge 10 de març a les 7 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: