Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Lluïda Rua de Carnaval a Sant Martí Sarroca, amb més de 3.000 participants

Lluïda Rua de Carnaval a Sant Martí Sarroca, amb més de 3.000 participants

Un total de 26 carrosses i 6 comparses van participar a la rua de Sant Martí, una de les primeres de la comarca, que no és competitiva i que enguany ha ampliat el seu recorregut.

El bon temps va acompanyar la Rua de Carnaval celebrada a Sant Martí Sarroca la tarda del diumenge 24 de febrer. Els actes van començar al migdia, amb la rebuda de la Reina del Carnaval i del Rei Carnestoltes, que enguany van ser la Núria Grau i l’Enric Tomàs. Des del balcó superior de l’edifici de l’Antic Ajuntament es van adreçar al públic present amb un discurs de benvinguda i d’inici de festa.

La participació d’aquest any ha estat de rècord, amb 3.287 inscrits, repartits en 26 carrosses i 6 comparses. La Comissió de Festes, com a entitat organitzadora, va ampliar el circuit, en previsió d’aquesta alta afluència.

Cal recordar que la Rua de Sant Martí Sarroca és de les primeres que es celebren a la comarca i, a més, no és competitiva: tothom, pel simple fet de participar, rep una subvenció per part de l’Ajuntament, que era de 100 euros per carrossa i 60 per comparsa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: