Diumenge, 2 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle familiar «L’avi Tonet» ha arribat Cal Bolet de la mà de la Xarxa

La representació es va fer aquest passat diumenge a les 12 al teatre vilafranquí.

L’obra explica la història del Magí que reb de la seva tutora una tasca molt especial. Haurà d´escriure una redacció sobre algun ésser estimat, familiar o amic. En Magí escriu sobre el seu avi, en Tonet, que malauradament fa uns mesos que es va morir i que en Magí encara el troba molt a faltar. L’Avi Tonet combina l’humor i la tendresa utilitzant diverses tècniques teatrals: el text, el clown, manipulació d’objectes, joc amb el públic i una banda sonora acurada que dona la possibilitat de traslladar l’espectador als diferents ambients proposats d’una manera senzilla i efectiva. La tresorera de la Xarxa, Sònia Garcia, explicava que l’obra ensenya a enfrontar i a gestionar un tema com la mort d’una manera diferent.

De cara al mes vinent, la Xarxa ha programat l’espectacle «La veritable història dels tres porquets» de la companyia Xip Xap. Garcia apuntava, a més, que coincideix amb l’aniversari de la Xarxa i que, per aquest motiu, una hora abans de la funció conviden a tothom a esmorzar a les 11 del matí a la Plaça del Penedès. La representació es farà el proper diumenge 10 de març també a Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: