Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptora equatoriana, Solange Rodríguez, presentarà la seva darrera obra a Vilafranca

Vilafranca ha estat una de les 9 ciutats escollides per presentar el seu llibre de contes La primera vez que vi un fantasma.

Solange Rodríguez presentarà així mateix el seu elogiat llibre a altres vuit ciutats, Madrid, Saragossa, Barcelona, ​​Sabadell, València, Alacant i Múrcia, on estarà acompanyada per escriptors i professors tan prestigiosos com José Ovejero, Jorge Carrión , Mónica Ojeda, David Monteagudo o Vicente Cervera.
El proper 7 de març, a la llibreria L’Odissea, el llibre ‘La primera vez que vi un fantasma’ serà el centre d’un apassionat diàleg sobre les claus, els secrets i el sentit de l’anomenada literatura de l’estrany, on participaran tres autors molt lligats a l’editorial Candaya, que també han incorporat a les seves obres elements de la literatura fantàstica, David Monteagudo, Daniel Jándula, i Conchi Hito i l’escriptora guayaquilenya, Solange Rodríguez.
Solange Rodríguez, que també és investigadora i professora a la Universidad de las Artes, és una de les narradores més representatives d’aquesta nova literatura llatinoamericana anomenada de l’estrany, en què s’enquadren escriptores com Samanta Schweblin, Liliana Colanzi o Mariana Enríquez. Els 15 pertorbadors relats de ‘La primera vez que vi un fantasma’ transiten agosaradament per la foscor, el fantàstic o el pervers, per expulsar el lector de la realitat més complaent i empènyer-lo fatalment a la incertesa. La publicació de ‘La primera vez que vi un fantasma’ és una coedició de l’Editorial Candaya i el Servei d’Edicions de la Universidad de las Artes de Guayaquil, en el marc d’un projecte que es prolongarà, de moment, fins al 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: