Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escola de dansa Assumpta Trens celebrarà els 25 anys el proper mes de març

S’han preparat diferents activitats entre les quals un sopar i dues masterclass; així com una exposició que es podrà veure al vestíbul del Casal durant tot el mes de març.

La directora de l’escola de Dansa Assumpta Trens, del Casal, acompanyada d’algunes de les membres de la comissió organitzadora de l’aniversari ha explicat que es complien 25 anys des de que la direcció del Casal va encarregar-li fer-se càrrec de l’escola.
Els actes s’han organitzat de cara al proper mes de març, amb dues propostes. Una serà el 16 de març, amb activitat de tarda i i un sopar; i l’altra el 23 amb dues masterclass, com explica Clàudia Domènech.

Per participar d’aquestes activitats cal adreçar-se a la secretaria de la societat la Principal per recollir les invitacions o comprar les entrades. Els alumnes de l’escola estan convidats, i els ex-alumnes o públic en general que vulgui participar-hi han d’adquirir les seves entrades. A banda dels actes anunciats, des de la comissió la Mireia Andrade feia una crida a qui tingui fotografies o records del seu pas per l’escola i els vulgui compartir que els faci arribar i es podran veure el dia del sopar.

Les activitats es faran totes al teatre del Casal, i des de l’organització esperen poder comptar amb més de 200 assistents.

Neus Fransi recordava que per l’escola en aquest 25 anys ha passat molta gent, i que sovint sobre l’escenari han coincidit dues generacions d’una mateixa família.

A partir del proper 11 de febrer les persones interessades en participar en aquests actes d’aniversari de l’Escola de Dansa Assumpta Trens es podran adreçar a la secretaria de la societat La Principal per demanar les seves invitacions o entrades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: