Diumenge, 26 de Maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’AV del Molí d’en Rovira vol que s’apliquin millores al barri al més aviat possible

Des de l’associació destaquen que el projecte suposarà un canvi substancial pel barri, i demanen que serveixi per a millorar les condicions de vida del veïnat.

Membres de la junta de l’ Associació de Veïns del Molí d’en Rovira han donat detalls de les quatre al·legacions que han presentat dins del termini d’exposició pública del pla urbanístic de la zona del carrer del Comerç, que en cap cas demanen que s’aturi el projecte.
Respecte als plantejaments de la Plataforma Obrim el Molí exposen que totes les opinions dels veïns són respectables, però recorden que la seva entitat porta anys lluitant per la millora del barri i ara veuen, en la modificació urbanística, una oportunitat per aconseguir millores per al conjunt del Molí d’en Rovira
Així ho van expressar el passat 1 de febrer en una reunió oberta a tots els veïns i en la qual no es va rebutjar cap de les seves quatre al·legacions.
La primera demana la participació de l’Associació de Veïns en els treballs que defineixin el Pla de Mobilitat del barri del Molí d’en Rovira i la seva execució, creant un equip de treball conjunt.
La segona proposa que a les zones que no estan incloses en el Pla del carrer Comerç, l’Ajuntament prengui el compromís d’actuar-hi per tal que el desenvolupament del barri sigui harmònic i integral. Es vol un compromís d’execució de cinc anys.
La tercera al·legació demana una actuació d’urgència a diferents indrets del barri que queden fora de Pla del Carrer del Comerç.
I la quarta proposa crear una comissió de seguiment formada per l’Ajuntament i la Junta de l’Associació de Veïns que vetlli pel correcte desenvolupament del Pla i també sigui un canal de comunicació i consulta entre ajuntament i veïns. El debat sobre les al·legacions es farà en el Ple municipal del dimarts de la setmana vinent.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
Diumenge esportiu
L'esport local i comarcal, amb Jaume Tutusaus
15:00
Entre nosaltres
Musical amb David Alsina

Penedès Televisió

11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
13:00
7 dies
Magazín d'entrevistes

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: