Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’AV del Molí d’en Rovira presenta 4 al·legacions per millorar el projecte del carrer Comerç

Les modificacions que es proposen aporten l’opinió de l’Associació de Veïns sobre alguns aspectes del Pla, per tal que serveixin per la millora d’aquest projecte tan important.

El passat 1 de febrer, l’Associació va celebrar una reunió amb els veïns per tal d’exposar i valorar el pla de modificació puntual del POUM que afecta el carrer del Comerç. Durant la reunió es va manifestar l’interès en què aquest projecte, que suposarà un canvi substancial pel barri, serveixi per a millorar les condicions de vida del veïnat.

Les intervencions dels veïns presents van ser favorables a la posició de l’Associació. Es va acordar presentar quatre al·legacions per tal d’aportar l’opinió de l’Associació de Veïns sobre alguns aspectes del Pla.

La primera fa referència a la mobilitat en el barri, que suposarà molts canvis tant per les persones com la circulació vial. En aquest sentit demanen participar en els treballs que defineixin el Pla de Mobilitat del barri del Molí d’en Rovira i la seva execució, creant un equip de treball conjunt.

En segon lloc demanen que en les zones que no estan incloses en el Pla del carrer Comerç, l’Ajuntament prengui el compromís d’actuar-hi per tal que el desenvolupament del barri sigui harmònic i integral. El període d’execució aniria de l’any 2019 al 2023.

La tercera al·legació es refereix al manteniment en general del barri que ha estat deficitari. Per aquest motiu demanen actuacions d’urgència en aspectes com el repintat de les senyalitzacions del terra; la reparació de voreres en mal estat; la neteja de les pintades de les façanes; i la instal·lació de 2 porteries per a la pràctica de l’esport al solar públic que està al costat del Parc del Melió Residencial i a la plaça del Molí d’en Rovira.

La darrera seria la creació d’una comissió de seguiment formada per l’Ajuntament i la Junta de l’Associació de Veïns que vetlli pel correcte desenvolupament del Pla i també sigui un canal de comunicació i consulta entre ajuntament i veïns.

L’AV explicarà les al.legacions que es presenten als veïns i també a tots els partits polítics. Un cop acabat el període d’al.legacions, diuen que l’ajuntament s’ha compromès a explicar a la Junta i als veïns les decisions preses.

Us deixem el comunicat oficial de l’AV del Molí d’en Rovira en format PDF.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: