Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, es tornarà a presentar a la reelecció

La seu del PDeCAT de Vilafranca acollia aquest dilluns una assemblea en el transcurs de la qual es va proclamar com a candidat a la reelecció a l’alcaldia de Vilafranca a Pere Regull.

Regull va exposar davant els militants del partit els motius que l’havien portat a reflexionar si es presentaria o no novament a les eleccions municipals. Va mostrar alguns elements que podien fer pensar que finalment no es presentaria, com per exemple la preocupació per el seu futur desprès de la política, però va explicar també el principal motiu que l’ha fet decantar per continuar, que es basa en les ganes de continuar treballant per Vilafranca i el Penedès i la seva vocació política.
Pere Regull era l’únic candidat i l’assemblea el va ratificar amb 23 vots a favor, 1 en contra i 1 vot nul.
El candidat demòcrata assenyala que es presenta amb ganes de millorar els resultats de les darreres municipals i aconseguir una majoria suficient per no haver de necessitar pactes fixes amb cap altra força política.
Respecte al pacte amb els socialistes dels darrers anys, volia puntualitzar en primer lloc que ells no van donar suport al PSC, sinó que van ser els socialistes els qui els van donar suport a ells.
També recordava que just després de les eleccions del 2015 va fer una oferta a ERC perquè entrés a governar i va assenyalar que s’ha de pactar amb gent que vulgui assumir la responsabilitat.
En relació al càrrec de delegat del govern de la Vegueria Penedès, Regull assenyala que de moment s’està en el procés de desplegar tots els serveis al territori i és bo que un alcalde de les capitals de comarca estigui en el càrrec, però reconeix que quan la Vegueria estigui plenament dotada serà difícil mantenir les dues tasques. D’altra banda, en relació al procés i l’1 d’octubre, Regull apunta que és l’únic vilafranquí que està imputat, però que això no l’ha condicionat a tornar a presentar-se i que espera que en breu sigui desimputat, com ja ha passat amb alguns alcaldes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: