Dilluns, 18 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

L’ajuntament dels Monjos aprova el reglament regulador del procés de pressupostos participatius

L’acord es va aprovar al primer ple municipal ordinari d’aquest 2019, celebrat el dilluns dia 28 de gener, amb els vots a favor de tots els grups.

Aquesta, és una fórmula que utilitzen diversos municipis i que permet a la ciutadania poder escollir a quins projectes es destinen els diners inclosos en el capítol d’inversions, mitjançant un sistema d’elecció pública dels projectes. Aquest procés, serà la segona vegada que es porta a terme a Santa Margarida i els Monjos, tenint en compte l’èxit de participació en el procés del 2018.
En el mateix plenari, es va aprovar la cessió del terreny per a la construcció del nou Centre d’Atenció Primària al nucli dels Monjos, que va ser aprovada amb els vots a favor del PSC i CIU i l’abstenció d’ERC i la CUP.
Així mateix, es van aprovar les bases reguladores per a la concessió de subvencions a empreses de Santa Margarida i els Monjos per al foment de l’ocupació local, per unanimitat. També podran optar a aquesta subvenció els nous emprenedors i emprenedores que es constitueixin d’alta com autònoms o en cooperatives. Les bases de la concessió de les subvencions, un cop aprovades definitivament, es podran consultar al web municipal o al Servei Local d’Ocupació.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

09:00
Territori contemporani
Programa sobre art i cultura
09:30
Coses de salut
Alzheimer / Al·lèrgies alimentàries
10:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: