Dimarts, 19 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Winebs ha celebrat amb èxit de públic la tercera edició de l’activitat ‘Fem un tast de vins’

22 alumnes del postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles han organitzat aquest dissabte una fira per mostrar un producte que havien de presentar davant del púbic que hi assistia.

El públic havia de valorar la seva presentació.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Joan Manel Montfort, destaca que és una activitat atractiva per la gent, que s’hi ha pogut apuntar de forma oberta, i per als alumnes, que han de posar a la pràctica els seus coneixements.

Per participar a l’activitat no calia ser expert, ja que precisament el que es buscava era recollir opinions i suggeriments d’un públic ampli i divers, ja que tothom té opinió sobre els vins que tasta.

El postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles té 300 hores de classes presencials. La meitat destinades a enologia i viticultura i l’altra meitat a empresa i màrqueting. El responsable acadèmic del mòdul d’Empresa, Xavier Fumanal, destaca que el tast de vins és una activitat extra que dona molt bons resultats.

L’any passat, per exemple, d’entre les diferents propostes que feien els alumnes una d’elles es va acabar comercialitzant.

I aquest any cridava l’atenció la presència d’un piano a la sala, que acompanyava la presentació d’algun dels productes.

En relació al postgrau la directora de l’escola, Ester Garcia, en fa un balanç positiu.

Des del mes d’octubre un total de 22 alumnes estan cursant el post grau de gestió d’empreses vitivinícoles a la Winebs, i en aquest marc s’organitzava per tercer any l’activitat «Fem un tast de vins».

 

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: