Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Winebs ha celebrat amb èxit de públic la tercera edició de l’activitat ‘Fem un tast de vins’

22 alumnes del postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles han organitzat aquest dissabte una fira per mostrar un producte que havien de presentar davant del púbic que hi assistia.

El públic havia de valorar la seva presentació.

El regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Joan Manel Montfort, destaca que és una activitat atractiva per la gent, que s’hi ha pogut apuntar de forma oberta, i per als alumnes, que han de posar a la pràctica els seus coneixements.

Per participar a l’activitat no calia ser expert, ja que precisament el que es buscava era recollir opinions i suggeriments d’un públic ampli i divers, ja que tothom té opinió sobre els vins que tasta.

El postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles té 300 hores de classes presencials. La meitat destinades a enologia i viticultura i l’altra meitat a empresa i màrqueting. El responsable acadèmic del mòdul d’Empresa, Xavier Fumanal, destaca que el tast de vins és una activitat extra que dona molt bons resultats.

L’any passat, per exemple, d’entre les diferents propostes que feien els alumnes una d’elles es va acabar comercialitzant.

I aquest any cridava l’atenció la presència d’un piano a la sala, que acompanyava la presentació d’algun dels productes.

En relació al postgrau la directora de l’escola, Ester Garcia, en fa un balanç positiu.

Des del mes d’octubre un total de 22 alumnes estan cursant el post grau de gestió d’empreses vitivinícoles a la Winebs, i en aquest marc s’organitzava per tercer any l’activitat «Fem un tast de vins».

 

Programació

Ràdio Vilafranca

18:00
Diades castelleres
El Catllar - Festa Major
21:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
22:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos

Penedès Televisió

19:30
Cuines del món
Estudiants de cuina preparen receptes del país d'origen
19:45
El llargandaix
Programa sobre territori i natura
20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: