Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Travessa dels Oscar torna a les sales de cinema de Vilafranca farcida de premis

La responsable de Kubrick Cinema Maria Olivella i el president de Cineclub Vilafranca Manel Balaguer han presentat aquest dimarts en roda de premsa la nova edició de la Travessa dels Oscar.

La iniciativa arriba a la seva quinzena edició amb el suport dels espectadors i espectadores, que cada cop hi participen més. L’any passat, a més, es va incorporar la possibilitat de participar-hi en línia, de manera que es va incrementar substancialment el nombre de butlletes rebudes.

Manel Balaguer destacava, per la seva banda, que els Oscar sempre representen un moment àlgid entre els aficionats i aficionades al cinema.

El guanyador o guanyadora de la travessa d’enguany s’endurà un any d’associat a Cineclub Vilafranca, un passi anual al Kubrick Cinema, un cap de setmana fora gentilesa de Som Viatges, entrades per a tres espectacles del Casal, un lot de la vinateria Inzòlia, un lot de llibres de La Cultural i una subscripció anual al setmanari El 3 de Vuit.

Les butlletes per participar-hi es poden aconseguir a les taquilles del Kubrick i a la Sala Zazie. També es podran descarregar en format PDF a la pàgina web de Cineclub Vilafranca i del Kubrick.
La inscripció també serà possible, com dèiem, mitjançant un formulari en línia.
El termini d’admissió de les butlletes serà fins diumenge 24 de febrer. Els premis s’atorgaran al Kubrick Cinema, dilluns 4 de març a les nou del vespre, i tot seguit, a un quart de deu, hi haurà una projecció sorpresa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: