Dimarts, 19 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La sisena edició del Festival Hivernacle aposta pel gran format

Aquest cap de setmana se celebra el festival Hivernacle a Vilafranca.

De divendres a diumenge passaran per la capital de l’Alt Penedès bandes de primera línia del panorama musical: Mishima, The New Raemon, The Bird Yellow, Xavier Calvet i Davy Lyons, a més dels dj’s de Brave Coast i els Machinda Records Dj’s de Vilanova i la Geltrú. L’Hivernacle afrontarà una sisena edició que aposta pel gran format i que s’adiu millor al nou emplaçament que acollirà la majoria de concerts del festival: l’Auditori Municipal.

Malgrat aquest gran format que es produeix en el cartell d’enguany, l’Hivernacle no oblida el format acústic. En aquesta edició estarà present diumenge al migdia al claustre de Sant Francesc amb el cantautor irlandès Davy Lyons.

Els concerts comencen demà divendres a les deu de la nit a l’Auditori amb Xavier Calvet, The New Raemon i Machinda Records Dj’s. El dissabte serà el torn de The Bird Yellow, Mishima i els Brave coast Dj’s, també a partir de les deu de la nit i a l’Auditori. Finalment, el diumenge a la una del migdia, al Claustre de Sant Francesc acollirà el concert de Davy Lyons.

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador
06:45
40 hectàrees
Introducció
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: