Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sisena edició del Festival Hivernacle aposta pel gran format

Aquest cap de setmana se celebra el festival Hivernacle a Vilafranca.

De divendres a diumenge passaran per la capital de l’Alt Penedès bandes de primera línia del panorama musical: Mishima, The New Raemon, The Bird Yellow, Xavier Calvet i Davy Lyons, a més dels dj’s de Brave Coast i els Machinda Records Dj’s de Vilanova i la Geltrú. L’Hivernacle afrontarà una sisena edició que aposta pel gran format i que s’adiu millor al nou emplaçament que acollirà la majoria de concerts del festival: l’Auditori Municipal.

Malgrat aquest gran format que es produeix en el cartell d’enguany, l’Hivernacle no oblida el format acústic. En aquesta edició estarà present diumenge al migdia al claustre de Sant Francesc amb el cantautor irlandès Davy Lyons.

Els concerts comencen demà divendres a les deu de la nit a l’Auditori amb Xavier Calvet, The New Raemon i Machinda Records Dj’s. El dissabte serà el torn de The Bird Yellow, Mishima i els Brave coast Dj’s, també a partir de les deu de la nit i a l’Auditori. Finalment, el diumenge a la una del migdia, al Claustre de Sant Francesc acollirà el concert de Davy Lyons.

Programació

Ràdio Vilafranca

18:00
Diades castelleres
El Catllar - Festa Major
21:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
22:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos

Penedès Televisió

20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
21:00
El taller de l'artista
Procés de creació artística

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: