Dijous, 25 d'abril de 2019
Ràdio Vilafranca

La sisena edició del Festival Hivernacle aposta pel gran format

Aquest cap de setmana se celebra el festival Hivernacle a Vilafranca.

De divendres a diumenge passaran per la capital de l’Alt Penedès bandes de primera línia del panorama musical: Mishima, The New Raemon, The Bird Yellow, Xavier Calvet i Davy Lyons, a més dels dj’s de Brave Coast i els Machinda Records Dj’s de Vilanova i la Geltrú. L’Hivernacle afrontarà una sisena edició que aposta pel gran format i que s’adiu millor al nou emplaçament que acollirà la majoria de concerts del festival: l’Auditori Municipal.

Malgrat aquest gran format que es produeix en el cartell d’enguany, l’Hivernacle no oblida el format acústic. En aquesta edició estarà present diumenge al migdia al claustre de Sant Francesc amb el cantautor irlandès Davy Lyons.

Els concerts comencen demà divendres a les deu de la nit a l’Auditori amb Xavier Calvet, The New Raemon i Machinda Records Dj’s. El dissabte serà el torn de The Bird Yellow, Mishima i els Brave coast Dj’s, també a partir de les deu de la nit i a l’Auditori. Finalment, el diumenge a la una del migdia, al Claustre de Sant Francesc acollirà el concert de Davy Lyons.

Efemerides

24 d’abril
1918 – Primera batalla de tancs durant la 1a Guerra Mundial, a França
No hi ha efemèrides

Enquesta

Per Sant Jordi regalo…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada
21:00
Un dia de rock
Programa de rock

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - Europa
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: