Diumenge, 16 de Juny de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La Rambla de Sant Francesc acollirà diumenge una trobada solidària de cotxes i motos americans

Els beneficis recaptats aniran destinats a Veterinaris Solidaris i el CAAD.

Diverses entitats de Vilafranca i comarca han organitzat pel proper diumenge 3 de març un esdeveniment solidari al centre de la vila. Es tracta d’una trobada de vehicles americans i està organitzada pel Club Corvette Racing España, 1Garage Motor Bar, el Dibuixant del Penedès, el Cafè de Sant Llorenç i compta amb la col·laboració de la Colla Jove de Vilafranca i l’Ajuntament. El punt de trobada serà a les 9 del matí a la Rambla de Sant Francesc i l’exposició de cotxes i motos americanes restarà fins 2/4 d’1 del migdia. A aquella hora començarà la desfilada fins a la zona esportiva on es farà una paella popular per tots els assistents. La trobada comptarà amb cotxes que capten molt l’atenció, segons explicava l’Oscar Ryan del Club Corvette Racing.

L’esdeveniment té una vessant solidària i els beneficis recaptats aniran a parar a Veterinaris Solidaris i el CAAD. Els organitzadors explicaven d’on va sorgir aquesta idea.

L’Ajuntament de Vilafranca també dona suport a l’acte. Com molts altres esdeveniments, aquest també pot portar visitants a la vila.

Per poder accedir al recinte que s’haurà muntat a la Rambla i veure de més a prop els vehicles exposats l’entrada tindrà un preu simbòlic d’un euro. En el seu defecte també es podrà portar menjar, estris o accessoris per a animals de companyia. La paella popular té un preu de 7 euros.

Enquesta

El millor pacte municipal pel bé de Vilafranca seria…

Programació

Ràdio Vilafranca

09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs
12:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
13:00
Mites de la cançó
Georges Moustaki, en català

Penedès Televisió

10:45
De festa
Festa del Barri del Poblenou
11:00
Missa de Montserrat
Directe de la Missa conventual de Montserrat
12:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: