Dissabte, 24 d'Agost de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC presentarà 4 caps de llista a la zona de la Vegueria Penedès per les properes municipals

Aquest passat dissabte la JNC ha celebrat la Convenció Nacional de Política Municipal a Torrelles de Foix.

La reunió s’ha celebrat al Santuari de Foix, coincidint amb l’acte d’inauguració de la nova il·luminació del santuari, presidit per Marc Castells, president de la Diputació de Barcelona.
L’acte ha estat organitzat per la JNC de l’Alt Penedès, amb junta renovada i nous reptes. El coordinador comarcal de la formació política, Oriol Bertran, destaca que el repte per a les properes eleccions municipals és augmentar la presència a les llistes de Junts per Catalunya de membres de la JNC. Per exemple a la Vegueria Penedès hi haurà quatre caps de llista de la JNC. Seran a Torrelles de Foix, Sant Pere de Ribes, Cubelles i Sant Quintí de Mediona.

La primera sessió de treball va comptar amb l’alcalde de Torrelles, Sergi Vallès, just a la seva darrera etapa dins de la formació, perquè ja ha arribat als 30 anys.

Per la seva banda la responsable de l’àrea de governança i món local de la JNC, Judith Toronjo, explica que la finalitat de la comissió nacional de política municipal és la de posar sobre la taula els reptes i preocupacions de la JNC per traslladar-los també als programes electorals de les properes eleccions municipals.

A la trobada també hi van assistir, entre d’altres el candidat a l’alcaldia de Cubelles, Robert Monzonis, el candidat a l’alcaldia de Sant Pere de Ribes, Albert Bonet, i el candidat a l’alcaldia de Sant Quintí de Mediona, Bernat Catasús.

JNC

Programació

Ràdio Vilafranca

18:00
Diades castelleres
El Catllar - Festa Major
21:00
Feeling Rock
Les sensacions del rock, amb Josep Fleitas
22:00
La música de la meva vida
Selecció molt personal, d'estils diversos

Penedès Televisió

20:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
20:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori
21:00
El taller de l'artista
Procés de creació artística

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: