Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP presenta la campanya ‘Alcem-nos’ amb un acte aquest divendres a l’Auditori del Vinseum

La campanya defensa l’autodeterminació com única sortida al conflicte i la mobilització permanent com a denúncia pels judicis contra els i les preses polítiques.

L’acte té lloc aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre a l’auditori del Vinseum de Vilafranca. La campanya té com a objectiu iniciar un cicle de protesta i mobilització popular durant els judicis en contra del dret a l’autodeterminació. Volen denunciar també que actualment hi ha 9 presos polítics, 9 persones a l’exili, 22 persones investigades, 214 anys de presó, 712 alcaldies investigades i més d’un miler de persones investigades o encausades.
La CUP considera que l’autodeterminació és la única sortida política al conflicte que planteja l’Estat espanyol i per això cal que no s’aturi el cicle de mobilitzacions de protesta contra uns judicis sense cap garantia democràtica que precisament volen condemnar l’exercici del dret a l’autodeterminació i de manifestació.
A l’acte, hi intervindran el diputat de la CUP Crida Constituent, Carles Riera, l’alcaldessa de Berga Montserrat Venturós, la regidora de la CUP Vilafranca, Laia Santís i l’Àlex Vendrell, com a representant de la Coordinadora Antirepressiva del Penedès. A més, també hi haurà la intervenció de l’Adrià Carrasco, activista represaliat per l’Estat espanyol i exiliat a Bèlgica.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: