Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La comunicació a les entitats ha estat la penúltima càpsula formativa del cicle «Obre’t Portes»

La formació, que va anar a càrrec de l’Anna Mas, es va fer aquest dimecres al vespre a l’Escorxador de Vilafranca.

Aquesta activitat s’emmarcava en el programa de formació a les entitats, que es realitza anualment a la vila: l’Obre’t Portes. Abans de l’inici de les formacions, es va realitzar un estudi sobre les necessitats de formació de les entitats sense ànim de lucre i amb voluntariat de Vilafranca, per tal de definir-ne un pla que les ajudés en el seu correcte desenvolupament i funcionament. D’aquest estudi en van sorgir les set formacions que programades. Els tallers són gratuïts i es fan per a donar pautes per millorar algunes necessitats de les entitats com són el compliment legal, la participació interna, l’elaboració de projectes, el treball en xarxa, o la captació de fons i la comunicació. Miquel Medialdea, regidor de de Joventut i Participació i Voluntariat, explicava que el programa estava tenint molt d’èxit.

La formadora del taller, l’Anna Mas, explicava que la càpsula estava destinada a aprendre a fer un pla de comunicació per a entitats.

L’última càpsula formativa serà sobre captació de fons privat i propi i es farà el proper dimecres 20 de febrer a les 7 també a l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: