Dimarts, 18 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia Illuminati ha barrejat òpera i humor al Fòrum Berger Balaguer

Sota el nom de «Tenors», la companyia va fer passar una gran estona al públic d’aquest diumenge a l’auditori del Fòrum Berger Balaguer, en el que ha estat el el quart concert del cicle MusicVeu.

Reunits, un cop més, els Tres Tenors van oferir un recull de les més belles i conegudes melodies d’avui i de sempre. A escena, només tres faristols, un piano i bona música. Tenors és un record als mítics concerts que durant els anys noranta van fer arreu del món els Tres Tenors, un espectacle que combina òpera, napolitanes i altres gèneres amb humor visual que va fer riure als espectadors a través de situacions absurdes alhora que els emocionava amb melodies conegudes i commovedores. Així ho explicava un dels tenors, Ezequiel Casamada.

El MUSiCVEU és un festival de música solidari que neix l’any 2015 gràcies a la suma de sinergies entre la Fundació Pinnae i Joventuts Musicals de Vilafranca i que enguany destina part de la seva recaptació als programes educatius de Càritas Interparroquial de Vilafranca.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
05:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: