Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La comissió de Carnaval organitza una nova edició del Curtnaval i convoca figurats per la Cort

La Cort del Rei arribarà el dijous 28 de febrer a Vilafranca, i es faran diferents activitats fins el dimecres 6 de març. La Rua de la resurrecció tindrà lloc el 8 de març.

En aquesta 7a edició del concurs de curtmetratges ja s’han obert les inscripcions perquè qui ho vulgui presenti el seu curtmetratge, d’una durada màxima de 5 minuts i amb un lema comú diferent cada any que es dona a conèixer un cop s’ha formalitzat la inscripció. Es pot participar individualment o en grup. Aquests participants tenen temps fins al dia 25 de febrer per presentar via online les seves creacions.

El dia 28 de febrer, a 2/4 d’11 de la nit tot just després de l’arribo del Rei Carnestoltes XVIè i I de Vilafranca, s’espera que Cal Bolet s’ompli dels creadors i creadores dels curts i públic en general. A la gala de lliurament de premis, es visualitzaran totes les obres presentades així com el tradicional curt de la Comissió de Carnaval. Un cop tot visualitzat, els espectadors podran votar i, després del recompte, es repartirà el premi del públic i el de la Concubina que atorga el jurat de la comissió de Carnaval de Vilafranca. Els premis són un pernil i 100 euros, respectivament.

D’altra banda, es fa una convocatòria per a les persones que vulguin format part de la Cort del Rei Carnestoltes de Vilafranca.

La Comissió de Carnaval i el Servei de Cultura de l’Ajuntament fa una crida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar com a figurants de la Cort del Rei Carnestoltes o bé participant d’alguna altra manera a les festes del Carnaval 2019 de Vilafranca. Les persones interessades s’han de presentar dilluns 11 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre a l’Escorxador.

La Cort arribarà a Vilafranca el dijous 28 de febrer, Dijous Gras i ens deixarà dimecres 6 de març, Dimecres de Cendra, amb l’enterrament del Rei i la tradicional sardinada al Parc del Tívoli. Tot un seguit d’actes ompliran aquest cicle de festes que es tancaran divendres 8 de març amb la Rua de la Resurrecció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: