Dijous, 9 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La botiga de Cal Figarot obrirà el mes vinent oferint marxandatge dels Verds i del Penedès

En el marc de les reformes que s’han estat fent aquests darrers mesos a Cal Figarot, un dels al·licients és l’espai de botiga que hi haurà a la planta baixa.

El president dels Castellers de Vilafranca, Joan Badell, explica que la voluntat de la colla és poder obrir ja aquest espai de cara al proper mes de març. Situada a l’entrada del local, ha de servir com a punt de venda de marxandatge dels Verds, però també de productes de la comarca.

En el decurs de l’assemblea celebrada el cap de setmana es va informar també de la contractació d’una persona per fer de conserge a Cal Figarot. Joan Badell apuntava que és una qüestió que ja es va plantejar i aprovar en l’assemblea del 2018, i que ara s’ha concertat ja un cop feta la selecció de la persona que ocuparà aquest càrrec. Així, per primer cop hi haurà un conserge a Cal Figarot que atendrà tant els visitant al local dels Verds com els qui vulguin adquirir algun producte de la botiga.

Un cop la botiga obri les portes ja s’hauran completat les obres de remodelació que des de fa uns mesos s’han estat fent a Cal Figarot i amb les quals els Castellers de Vilafranca han volgut fer del seu local un pol d’atracció i referent turístic a la capital de l’Alt Penedès.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: