Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ha mort Rafa Cabezas, responsable d’activitats a la via pública de l’Ajuntament de Vilafranca

Aquest dimecres ha mort als 66 anys d’edat Rafa Cabezas, després d’estar cinc setmanes ingressat a la UCI de l’Hospital de Bellvitge.

Nascut el novembre del 1952 a la població andalusa de Moriles, era un vilafranquí d’adopció. Portava 32 anys treballant a l’Ajuntament de Vilafranca. Actualment era el responsable de les obres i activitats que es realitzaven al carrer, entre les quals festivitats com el Carnaval, la Festa Major o el Vijazz, on s’ocupava de tot el que calia. Era especialment molt conegut i apreciat per totes aquelles persones que organitzaven algun acte públic a Vilafranca, sempre disposat a trobar solucions.
Un dels seus amics personals, Jordi Cuyàs, explica d’ell que era un home amb una forta personalitat, i que sempre estava disposat a donar un cop de mà a tothom. Cuyàs explica que no li agradava la burocràcia i que tenia molt clar que l’ajuntament havia de tractar tothom per igual.

La cerimònia d’enterrament tindrà lloc aquest divendres a les 10 del matí a la Basílica de Santa Maria de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: