Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gabi Cot torna a ser el cap de colla dels Xicots de Vilafranca

Aquest divendres passat a la nit la colla castellera dels Xicots de Vilafranca ha celebrat una assemblea extraordinària per escollir la nova junta tècnica-social.

Amb 80 vots a favor, 1 en contra i 3 abstencions, ha quedat aprovada la candidatura amb Gabi Cot com a cap de colla i Xavi Llenas de president per les temporades 2019 i 2020.
Gabi Cot va deixar de ser cap de colla de manera prematura, per motius laborals i ara, amb més estabilitat a la feina, el Xavi Llenas li va proposar de tornar-hi, sobretot amb l’objectiu de recuperar els castells que en el darrrer any la colla ha perdut.
El punt de mira està situat, amb un temini de dos anys, en tornar als castells de 9 pisos.

Tot i que no s’han marcat reptes concrets de castells en el calendari, sí que queda clar que hi ha quatre moments principals enguany, amb les diades de Màrtirs, La Granada, Festa Major i el Roser.

Gabi Cot proposa tornar aquest any fer assajos 3 cops per setmana i recuperar les estructures de vuit i mig.

Per la seva banda el Xavi Llenas es torna a fer càrrec de la vessant social de la colla. Ja havia estat president dels Xicots fa 20 anys, quan es va obrir el local de Cal Noi Noi.
Desprès dels resultats castellers de la darrera temporada i tenint en compte que l’Esther Vicente finalitzava el mandat de 4 anys, va decidir-se a promoure una candidatura que aglutinés conjuntament president i cap de colla.

Ara es fixa com un dels dos principals objectius el de fer que el local sigui punt de trobada, a més de millorar l’acollida de les noves incorporacions a la colla.

Gabi Cot i Xavi Llenas afronten el repte de recuperar els castells de 9 pisos amb un termini de dos anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: