Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC presenta els 10 primers candidats de la seva llista per Vilafranca de cara a les municipals

L’escorxador de Vilafranca va acollir dimarts a la tarda la presentació de les 10 primeres persones que configuren la llista de cara a les municipals del 26 de maig a la capital de l’Alt Penedès.

Mònica Hill, que ja va ser confirmada com a cap de llista fa algunes setmanes, va ser l’encarregada de presentar aquestes persones que conformen els primers llocs del seu equip. Hill va remarcar que es tracta d’un equip divers i representatiu de la ciutadania de Vilafranca. Una llista molt plural, amb la voluntat que tothom si senti representat, i en aquests primers deu llocs amb una paritat total dona-home.

El segon lloc l’ocupa Pere Sàbat, actualment regidor a l’Ajuntament vilafranquí; el tercer és per Gemma Urgell, i la segueixen Salvador Campamà, Montserrat Espinosa, Maria Sardà, Joan Manel Torralba, Lisbeth Murga, Josep Oller i Georgiana Ciupag.

Mònica Hill ha remarcat la voluntat de treballar per fer projectes i pactes de ciutat que permetin enfocar Vilafranca amb una mirada a mitjà i llarg termini.

La voluntat és fer un govern 100% republicà per canviar les actuals maneres de fer del govern municipal.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: