Dilluns, 20 de maig de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
Els Falcons de Vilafranca renoven la junta, amb David Serrano de president

Els Falcons de Vilafranca renoven la junta, amb David Serrano de president

Com ja és de costum, en els primers mesos de l’any, de les primeres activitats que es fan a la colla dels Falcons de Vilafranca és la celebració de l’Assemblea.

En l’assemblea es va fer el balanç de la temporada, molt exitosa a nivell d’objectius de construccions i també a nivell social.
L’Assemblea General, va donar suport per a la temporada 2019 i 2020 a la candidatura del David Serrano, membre amb una llarga trajectòria de més de vint anys de falconer en actiu, i secretari durant 9 temporades de diferents Juntes Directives, amb el Ton Carbó a la Vicepresidència, Míriam Sellarès a la Secretaria, Carlota Castellano a la Tresoreria, Julià Giménez a la Vocalia de Logística, Jacques Planas a la Vocalia de Material i Oriol Udina com a Cap de la Tècnica.
Una nova junta amb membres ja vinculats històricament a la directiva de l’entitat i amb llarga trajectòria dins l’associació i distingits amb l’escut de plata, la insígnia als 25 anys de dedicació a la colla, com el Ton, la Míriam i el Oriol, però amb la incorporació també de cares noves, però amb moltes ganes de treballar en aquest projecte.

Enquesta

Del Parlamet Europeu prefereixo els grups…

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada

Penedès Televisió

16:30
Els esports
Futbol: Vilafranca - San Cristóbal
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: