Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Falcons de Vilafranca renoven la junta, amb David Serrano de president

Els Falcons de Vilafranca renoven la junta, amb David Serrano de president

Com ja és de costum, en els primers mesos de l’any, de les primeres activitats que es fan a la colla dels Falcons de Vilafranca és la celebració de l’Assemblea.

En l’assemblea es va fer el balanç de la temporada, molt exitosa a nivell d’objectius de construccions i també a nivell social.
L’Assemblea General, va donar suport per a la temporada 2019 i 2020 a la candidatura del David Serrano, membre amb una llarga trajectòria de més de vint anys de falconer en actiu, i secretari durant 9 temporades de diferents Juntes Directives, amb el Ton Carbó a la Vicepresidència, Míriam Sellarès a la Secretaria, Carlota Castellano a la Tresoreria, Julià Giménez a la Vocalia de Logística, Jacques Planas a la Vocalia de Material i Oriol Udina com a Cap de la Tècnica.
Una nova junta amb membres ja vinculats històricament a la directiva de l’entitat i amb llarga trajectòria dins l’associació i distingits amb l’escut de plata, la insígnia als 25 anys de dedicació a la colla, com el Ton, la Míriam i el Oriol, però amb la incorporació també de cares noves, però amb moltes ganes de treballar en aquest projecte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: