Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han iniciat aquesta setmana els assaigs de la canalla

També aquest divendres començarà l’escola de castells, oberta a tots els nens i nenes que vulguin conèixer de més a prop el món dels castells.

Desprès de l’aturada habitual d’hivern aquesta darrera setmana han començat ja els assaigs de canalla de la colla dels Castellers de Vilafranca. Una colla que la temporada passada va estar de pega i va patir algunes lesions en els membres del pom de dalt que van afectar als seus resultats. Passat el període de descans la colla torna a assajar amb força, amb reincorporacions i noves entrades de canalla.
La categoria de canalla arriba fins als 14 anys, a partir d’aquesta edat els i les joves col.laboren també en els assaigs dels més menuts.

L’Alba Cortés i la Laia Lis, volen transmetre a la canalla la seva pròpia experiència.

Un dels principals valors que volen fer arribar als que han de formar part del pom de dalt és la confiança en tots els membres de la colla.

A partir dels 14 anys i fins els 18 queda una franja de joves que fins ara no tenia un seguiment específic i una de les novetats d’aquesta temporada és la creació, dins de la colla, d’una comissió per aquest col.lectiu.

Aquesta setmana han començat ja els assaigs amb la canalla, els dilluns i els dimecres, i a més aquest divendres comença el que els Verds anomenen Escola de Castells.

L’Escola de Castells està oberta a tothom qui ho vulgui i té lloc tots els divendres per la tarda a Cal Figarot fins a la Setmana Santa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: