Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca encaren el 2019 amb la voluntat de tornar a ser els millors

Dissabte al vespre la colla dels Castellers de Vilafranca va celebrar la seva assemblea anual ordinària, per tal de fer balanç de la temporada 2018 i avançar els objectius del 2019.

Una assemblea a la qual hi van assistir 218 socis. Tot just abans de començar l’assemblea, el president dels Verds Joan Badell, explicava que el 2018 va ser a nivell casteller un any una mica complicat, però que encaraven el 2019 amb tota la il·lusió. A banda de l’activitat castellera, Badell apuntava que el 2018 ha estat un any que els ha permès tenir més patrocinis, acabar pràcticament les obres de Cal Figarot i que per tant en general en feien un balanç positiu.

Badell comentava també que la colla ha crescut en massa social, i que de cara a la temporada que està a punt de començar no hi ha dubtes que el principal objectiu passa per tornar a ser els millors a nivell casteller.

Un dels objectius del 2018 era també afrontar la fase final de les obres de Cal Figarot, i en aquest sentit Badell explicava que ja estan pràcticament acabades amb uns resultats realment espectaculars. Apuntava l’audiovisual com un dels punts forts que ofereix la visita al seu local.

Abans d’acabar l’assemblea es va anunciar també que s’ha organitzat a primers d’octubre un viatge a Califòrnia. Joan Badell recordava que un cop enllestida pràcticament el que era la prioritat de la seva junta, en referència a les reformes a Cal Figarot, havien decidit afrontar el repte d’un gran viatge transoceànic. El destí serà doncs Califòrnia, del 7 al 14 del mes d’octubre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: