Dimarts, 19 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors mostren la imatge gràfica de la Festa Major buscant la gastronomia com a eix

Ideada per l’estudi Ladyssenyadora, la imatge busca aprofitar la gastronomia i els menjars com a eix per difondre una Festa Major participativa i oberta a tothom.

La presentació del que ha de ser la imatges, i de moment bàsicament el logo, de la Festa Major d’aquest 2019 es va fer dimarts al vespre en un restaurant de Vilafranca. I el lloc triat no ha estat per que sí, ja que els administradors van explicar que volien que enguany la gastronomia tingués un pes especial a l’hora d’anunciar i visualitzar la Festa Major, que volen que sigui oberta i participativa.

Laura Pascual, una de les components del quintet administrador, explicava que es van posar en contacte amb diferents estudis de disseny per explicar-los la seva idea bàsica, i Ladyssenyadora va ser el que més va agradar-los. A partir d’aquí els van donar llibertat per començar a treballar, i els primers resultats es van veure dimarts amb un vídeo que mostra com és el logo de la festa d’aquest any.

Des de l’equip de Ladyssenyadora, Montse Raventós, explicava que han centrat la seva idea en les menges i un receptari folklòric-fantàstic; per lligar amb la idea d’una festa oberta i participativa.

El primer que s’ha mostrat doncs és el logotip de la Festa Major, que es lliga amb l’explosió a la boca que produeixen unes llaminadures i que porten a parlar de la tronada. Raventós explica que pot donar una idea de com pot anar evolucionant el concepte fins arribar al 28 d’agost.

Sara Baeza, Josep Batet, Guillem Codorniu, Jonathan Moreno i Laura Pascual es mostraven satisfets d’aquesta primera entrega del que ha de ser la imatge gràfica de la Festa Major d’aquest 2019.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: